Om oss

BYGGOUTLET

Norges første byggoutlet åpnet 3. oktober 2018 i Osloveien 708, 1914 Ytre Enebakk.

BYGGOUTLET er en butikk og et pick-up point som selger byggevarer til norges beste priser. Vi selger hovedsakelig vanlige byggevarer fra merkeleverandører men har i tillegg et utvalg av b-varer, restpartier, utgåtte varer, feilembalerte produkter, byggeplass-returer, feilbestillinger og MYE mer til STERKT reduserte OUTLET-priser. Vi ligger vis-à-vis HAVARISTEN i Osloveien 708, 1914 Ytre Enebakk.

Våre leverandører

Noen av våre mange leverandører og samarbeidspartnere.

Gjøco

Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter.
Bedriften ble startet så tidlig som i 1940, og har siden da, med produksjon og ferdigvarelager, vært lokalisert til Torvikbukt på Nordmøre.

gjoco.no

Gausdal Bruvoll

Gausdal Bruvoll  er en av landets toneangivende produsent av alle tradisjonelle trelastprodukter i gran, og har et sterkt fokus på videreforedling.

gausdalbruvoll.no

ESSVE

ESSVE er markedsledende i Norden til bygg- og verkstedsindustrien. Med over 40 års bransjeerfaring kan vi tilby våre kunder trygge og sikre løsninger på en smart og enkel måte. Vi er 225 ansatte i ESSVE og vi har kontorer i ni land. Hovedkontoret ligger i Kista, Stockholm og sentrallageret er lokalisert i Ulricehamn. Vi har ingen egne utsalgssteder, men benytter oss i all hovedsak av vårt forhandlernettverk. Fra sentrallageret leverer vi produkter til samtlige eksportmarkeder. ESSVE Norge har 23 ansatte og en omsetning på ca 250 millioner.

essve.no

Adda Byggkjemi

Adda Byggkjemi AS er et 100% norskeid firma med hovedkontor og produksjon i Kobbervikdalen ved E-18 syd for Drammen. Vi er representert med salgskontorer i store deler av Norge.

adda.no

Byggform

Byggform er en av landets ledende leverandører av OSB, kryssfiner og bygningsplater. Vi samarbeider med produsenter i hele verden for å kunne tilby riktige produkter til byggevarehandelen i Norge. Platene våre finner du i byggevarehus, byggeplasser og private hjem over hele landet!

byggform.no 

Dana Lim

Dana Lim er Skandinavias ledende lim-, fugemasse- og sparkelprodusent. Dana Lim utvikler og fremstiller kvalitetsløsninger med fokus på kundens behov.

danalim.no

Penselmesteren

Penselmesteren AS ble etablert i 2005, som en sammenslåing av de tre samarbeidende selskapene Paul Hool AS, John Eigås AS og Roger Bjørnstad AS.

penselmesteren.no

H. Clausen

H. Clausen startet som et bokbinderi i Christiania i 1846. Via papirvarer, kontorrekvisita begynte man med helt nye produkter, verktøy og maskiner for emballering med ståltråd, i 1930-årene. Siden fulgte stålbånd, polyesterbånd, strekkfilm og plastbånd. I tillegg til å selge stålbånd, strekkfilm og plastbånd, kan de også tilby et stort utvalg av maskiner og verktøy.

h-shop.no

Aaltvedt 

Aaltvedt er på god vei til å bli norges største og beste leverandør av betongprodukter til utemiljø.

aaltvedt.no

Farveringen

Farveringen er Norges bredeste og mest effektive distribusjonsnettet med over 800 leveringspunkter rundt om i landet. Farveringen forsyner alle kanaler med presise og kostnadseffektive vareleveranser.

farveringen.no

Grønvold Maskinservice

Grønvold Maskinservice lever av fornøyde kunder og skal være best på service. de er i dag 45 ansatte, de fleste med lang erfaring i bransjen. Daglig leder Steinar Grønvold har vært i bransjen siden 1981.

gronvoldmaskin.no

ASKO 

ASKO er Norges største grossist, og leverer dagligvarer til NorgesGruppens kjeder. ASKO er også en betydelig leverandør til serveringsmarkedet. ASKO sørger for mat på spisebordet, vi har det som trengs.

asko.no

Grønn industri AS

Grønn Industri AS ble etablert 1. januar 1995. Selskapet er en videreføring av avdeling Grønn Industri i Fuglesangs Limited AS, og avdelingen ble startet i 1977. Dette er med på å gi Grønn Industri AS lang erfaring og god kompetanse innen dems bransje.

gronn-industri.no

Mataki

Mataki utvikler og produserer asfalt takbelegg, radonsystemer og tettesystemer, og er en av Nordens største leverandører av tettesjikt for tak, vegg og grunn. Deres kunder er byggevarehus og takentreprenører over hele Norge. Deres produkter blir brukt hver eneste dag – over hele landet, for å beskytte og bevare norske bygg.

mataki.no

Harmonie

Varemerket Harmonie har en god forankring og er vel ansett i markedet. Harmonie Norge AS har kontorer og lager i Stokke i Vestfold og besitter totalt ca. 10 000 kvm., hvorav ca 9500 kvm. er til lager. Dette utgjør Nordens største dørlager, og det de vi stolte av! de har mye lagerførte varer fra vårt store sortiment for å sikre omgående levering.

harmonie.no

Tommen Gram

Tommen Gram er en av Norges ledende emballasjeleverandører, og har vært i markedet i nærmere 100 år.

tommen.no

Fritzøe Engros AS

Fritzøe Engros AS er en ledende importør og distributør av trebaserte plateprodukter, massive gulv og kvalitetstrelast.

fritzoeengros.no

Jøtul

Jøtul er en av verdens eldste produsenter av ovner, innsatser og peiser. Med bakgrunn i en stolt norsk tradisjon, har Jøtul kombinert solid håndverk med kunsten å bekjempe kulde i mer enn 160 år. Dette er bakgrunnen for Jøtuls posisjon som markedsleder og det naturlige valget for kravstore kunder verden over.

jotul.com

Paroc

Paroc er en av Europas ledende produsenter av energieffektive og brannsikre isolasjonsløsninger.

paroc.no

Wiwood

I over 30 år har Wiwood importert og distribuert plater til svensk tre- og byggebransjen.

wiwood.se

Coca-Cola

cocacola.no

Tolmer AS

Tolmer AS ble etablert i 1979 og er en ledende leverandør av røkrør og tilbehør til varmebransjen.

tolmer.no

Chrisitania Spikerverk AS

spigerverket.no

Relekta

Gjennom avdelingene Relekta og Norsk Industriolje leverer Relekta-Gruppen produkter for reparasjon og vedlikehold til bedrifter i Norge.

relekta.no

Hultafors

Hultafors er et ledende internasjonalt varemerke innen avansert håndverktøy designet for byggebransjen og industrien.

hultafors.no

Snapwall

snapwall.no

Arbor

Arbor ble grunnlagt i 1957 og er landets første sponplateprodusent. De leverer kvalitets-plater av spon til gulv, vegger og tak, samt plater til møbelindustrien og konstruksjons-formål.

arbor.no

Areol

Areol har et stort lager, og kan derfor supplere på dine eksisterende reoler.

areol.no

Maxbo

maxbo.no

BerryAlloc

BerryAlloc® har et stort utvalg interiørløsninger for boligprosjekter og kommersielle prosjekter og kan tilby alt fra laminat-, vinyl- og parkettgulv til veggpaneler.

berryalloc.com

Casco

casco.eu

Stanley

Enten du er en forhandler som er på jakt etter de beste kvalitetsproduktene som er på markedet, eller en sluttbruker som er ute de beste verktøyene, er STANLEY her for å bistå.

stanleyworks.no

Havaristen

HAVARISTEN er et supermarked for havarerte varepartier og overskuddspartier.

havaristen.no

Nortett

Nortett sortimentet består av en rekke produkter som innehar høy kvalitet og er enkle å montere.

nortett.no

Norgips

Norgips er en av de ledende leverandørene av byggevarer i det norske og svenske markedet.

norgips.no

Tec7

Gjennom avdelingene Relekta og Norsk Industriolje leverer Relekta-Gruppen produkter for reparasjon og vedlikehold til bedrifter i Norge.

tec7.no

Soudal

Soudal er en av Europas ledende produsenter av fugemasse, lim og byggskum til bygg- og anleggsektoren, industri og «gjør det selv» markedet.

soudal.com

Tebo Building Accessories utvikler og markedsfører spesialprodukter for profesjonelle håndverkere innen bygg og industri.

tebo.se

Probuilder AS

probuilder.no

Jotun

Jotun leverer maling og belegg som er spesielt utviklet for unike forhold.

jotun.com

Jordan

Å forenkle hverdagen til forbrukerne har alltid vært målet for Jordan.

jordanvethvordan.no

Kronotex

Kronotex laminatgulv distribueres i Norge og Sverige av Farveringen. Farveringen distribuerer merkevarer som SAGA Parkett, Kronotex laminat, Wicanders korkgulv og Aspecta vinylgulv.

kronotex.no

S Wood AS

Treinnredning – som gulv, lister, paneler og treplater – gir et vakkert, sunt og naturlig innemiljø. Med en god sans for farge, form og kvalitet har SWood skapt et av markedets mest attraktive – og bredeste – sortimenter, for at du skal finne produkter som passer for deg, ditt hjem og ditt liv.

swood.no

Storeys

storeys.no

Duro

Duro tapet lever og puster skandinavisk design.

durosweden.se

AEG

aeg.no

Skil

SKIL har utviklet et enestående renommé over mer enn 90 år.

skil.no

Hesselberg Truck AS

hesselbergtruck.no

Stiwex

Stiwex penselkonsept er basert på over 65 års know-how, og mange av Stiwex pensler tilvirkes fremdeles for hånd.

Södra

Södra er Sveriges største skogeiereforening med 51 000 skogeiere som medlemmer. Södra er også en internasjonal skogsindustrikonsern, hvor virksomheten er basert på behandling av medlemmers skogsråvarer.

sodra.com

Black & Decker

blackanddecker.no

Reich Tool & Design

https://reichtool.com