Om oss

BYGGOUTLET

Norges første byggoutlet åpnet 3. oktober 2018 i Osloveien 708, 1914 Ytre Enebakk.

BYGGOUTLET er en butikk og et pick-up point som selger byggevarer til norges beste priser. Vi selger hovedsakelig vanlige byggevarer fra merkeleverandører men har i tillegg et utvalg av b-varer, restpartier, utgåtte varer, feilembalerte produkter, byggeplass-returer, feilbestillinger og MYE mer til STERKT reduserte OUTLET-priser. Vi ligger vis-à-vis HAVARISTEN i Osloveien 708, 1914 Ytre Enebakk.

Våre leverandører

Noen av våre mange leverandører og samarbeidspartnere.

Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter.
Bedriften ble startet så tidlig som i 1940, og har siden da, med produksjon og ferdigvarelager, vært lokalisert til Torvikbukt på Nordmøre.

gjoco.no

Gausdal Bruvoll  er en av landets toneangivende produsent av alle tradisjonelle trelastprodukter i gran, og har et sterkt fokus på videreforedling.

gausdalbruvoll.no

BMC konsernets primære forretningsområde er produksjon og salg av byggevarer til det skandinaviske markedet. Utover dette har de også etablert seg i shippingmarkedet for bl.a. å optimere deres logistikkmessige utfordringer. de fremstår i dag som en betydelig leverandør av byggevarer til det skandinaviske markedet. de har i tillegg til egen produksjon satset på et langvarig samarbeid med en lang rekke kvalitetsprodusenter på det europeiske markedet.

bmc-norge.no

ESSVE er markedsledende i Norden til bygg- og verkstedsindustrien. Med over 40 års bransjeerfaring kan vi tilby våre kunder trygge og sikre løsninger på en smart og enkel måte. Vi er 225 ansatte i ESSVE og vi har kontorer i ni land. Hovedkontoret ligger i Kista, Stockholm og sentrallageret er lokalisert i Ulricehamn. Vi har ingen egne utsalgssteder, men benytter oss i all hovedsak av vårt forhandlernettverk. Fra sentrallageret leverer vi produkter til samtlige eksportmarkeder. ESSVE Norge har 23 ansatte og en omsetning på ca 250 millioner.

essve.no

Adda Byggkjemi AS er et 100% norskeid firma med hovedkontor og produksjon i Kobbervikdalen ved E-18 syd for Drammen. Vi er representert med salgskontorer i store deler av Norge.

adda.no

Byggform er en av landets ledende leverandører av OSB, kryssfiner og bygningsplater. Vi samarbeider med produsenter i hele verden for å kunne tilby riktige produkter til byggevarehandelen i Norge. Platene våre finner du i byggevarehus, byggeplasser og private hjem over hele landet!

byggform.no 

 

Dana Lim er Skandinavias ledende lim-, fugemasse- og sparkelprodusent. Dana Lim utvikler og fremstiller kvalitetsløsninger med fokus på kundens behov.

danalim.no

Penselmesteren AS ble etablert i 2005, som en sammenslåing av de tre samarbeidende selskapene Paul Hool AS, John Eigås AS og Roger Bjørnstad AS.

penselmesteren.no

H. Clausen startet som et bokbinderi i Christiania i 1846. Via papirvarer, kontorrekvisita begynte man med helt nye produkter, verktøy og maskiner for emballering med ståltråd, i 1930-årene. Siden fulgte stålbånd, polyesterbånd, strekkfilm og plastbånd. I tillegg til å selge stålbånd, strekkfilm og plastbånd, kan de også tilby et stort utvalg av maskiner og verktøy.

h-shop.no

Aaltvedt er på god vei til å bli norges største og beste leverandør av betongprodukter til utemiljø.

aaltvedt.no

Farveringen er Norges bredeste og mest effektive distribusjonsnettet med over 800 leveringspunkter rundt om i landet. Farveringen forsyner alle kanaler med presise og kostnadseffektive vareleveranser.

farveringen.no

Grønvold Maskinservice lever av fornøyde kunder og skal være best på service. de er i dag 45 ansatte, de fleste med lang erfaring i bransjen. Daglig leder Steinar Grønvold har vært i bransjen siden 1981.

gronvoldmaskin.no

ASKO er Norges største grossist, og leverer dagligvarer til NorgesGruppens kjeder. ASKO er også en betydelig leverandør til serveringsmarkedet. ASKO sørger for mat på spisebordet, vi har det som trengs.

asko.no

Grønn Industri AS ble etablert 1. januar 1995. Selskapet er en videreføring av avdeling Grønn Industri i Fuglesangs Limited AS, og avdelingen ble startet i 1977. Dette er med på å gi Grønn Industri AS lang erfaring og god kompetanse innen dems bransje.

gronn-industri.no

Mataki utvikler og produserer asfalt takbelegg, radonsystemer og tettesystemer, og er en av Nordens største leverandører av tettesjikt for tak, vegg og grunn. Deres kunder er byggevarehus og takentreprenører over hele Norge. Deres produkter blir brukt hver eneste dag – over hele landet, for å beskytte og bevare norske bygg.

mataki.no

Varemerket Harmonie har en god forankring og er vel ansett i markedet. Harmonie Norge AS har kontorer og lager i Stokke i Vestfold og besitter totalt ca. 10 000 kvm., hvorav ca 9500 kvm. er til lager. Dette utgjør Nordens største dørlager, og det de vi stolte av! de har mye lagerførte varer fra vårt store sortiment for å sikre omgående levering.

harmonie.no

Tommen Gram er en av Norges ledende emballasjeleverandører, og har vært i markedet i nærmere 100 år.

tommen.no

Fritzøe Engros AS er en ledende importør og distributør av trebaserte plateprodukter, massive gulv og kvalitetstrelast.

fritzoeengros.no

Jøtul er en av verdens eldste produsenter av ovner, innsatser og peiser. Med bakgrunn i en stolt norsk tradisjon, har Jøtul kombinert solid håndverk med kunsten å bekjempe kulde i mer enn 160 år. Dette er bakgrunnen for Jøtuls posisjon som markedsleder og det naturlige valget for kravstore kunder verden over.

jotul.com

Paroc er en av Europas ledende produsenter av energieffektive og brannsikre isolasjonsløsninger.

paroc.no

I over 30 år har Wiwood importert og distribuert plater til svensk tre- og byggebransjen.

wiwood.se

cocacola.no

Tolmer AS ble etablert i 1979 og er en ledende leverandør av røkrør og tilbehør til varmebransjen.

tolmer.no

Gjennom avdelingene Relekta og Norsk Industriolje leverer Relekta-Gruppen produkter for reparasjon og vedlikehold til bedrifter i Norge.

relekta.no

Hultafors er et ledende internasjonalt varemerke innen avansert håndverktøy designet for byggebransjen og industrien.

hultafors.no

snapwall.no

Arbor ble grunnlagt i 1957 og er landets første sponplateprodusent. De leverer kvalitets-plater av spon til gulv, vegger og tak, samt plater til møbelindustrien og konstruksjons-formål.

arbor.no

Areol har et stort lager, og kan derfor supplere på dine eksisterende reoler.

areol.no

BerryAlloc® har et stort utvalg interiørløsninger for boligprosjekter og kommersielle prosjekter og kan tilby alt fra laminat-, vinyl- og parkettgulv til veggpaneler.

berryalloc.com

casco.eu

Enten du er en forhandler som er på jakt etter de beste kvalitetsproduktene som er på markedet, eller en sluttbruker som er ute de beste verktøyene, er STANLEY her for å bistå.

stanleyworks.no

HAVARISTEN er et supermarked for havarerte varepartier og overskuddspartier.

havaristen.no

Nortett sortimentet består av en rekke produkter som innehar høy kvalitet og er enkle å montere.

nortett.no

Norgips er en av de ledende leverandørene av byggevarer i det norske og svenske markedet.

norgips.no

Soudal er en av Europas ledende produsenter av fugemasse, lim og byggskum til bygg- og anleggsektoren, industri og «gjør det selv» markedet.

soudal.com

Tebo Building Accessories utvikler og markedsfører spesialprodukter for profesjonelle håndverkere innen bygg og industri.

tebo.se

probuilder.no

Jotun leverer maling og belegg som er spesielt utviklet for unike forhold.

jotun.com

Å forenkle hverdagen til forbrukerne har alltid vært målet for Jordan.

jordanvethvordan.no

Kronotex laminatgulv distribueres i Norge og Sverige av Farveringen. Farveringen distribuerer merkevarer som SAGA Parkett, Kronotex laminat, Wicanders korkgulv og Aspecta vinylgulv.

kronotex.no

Treinnredning – som gulv, lister, paneler og treplater – gir et vakkert, sunt og naturlig innemiljø. Med en god sans for farge, form og kvalitet har SWood skapt et av markedets mest attraktive – og bredeste – sortimenter, for at du skal finne produkter som passer for deg, ditt hjem og ditt liv.

swood.no

storeys.no

 

Duro tapet lever og puster skandinavisk design.

durosweden.se

aeg.no

SKIL har utviklet et enestående renommé over mer enn 90 år.

skil.no

hesselbergtruck.no

Södra er Sveriges største skogeiereforening med 51 000 skogeiere som medlemmer. Södra er også en internasjonal skogsindustrikonsern, hvor virksomheten er basert på behandling av medlemmers skogsråvarer.

sodra.com

blackanddecker.no

reichtool

 

Stiwex

Stiwex penselkonsept er basert på over 65 års know-how, og mange av Stiwex pensler tilvirkes fremdeles for hånd.

Tec7

Gjennom avdelingene Relekta og Norsk Industriolje leverer Relekta-Gruppen produkter for reparasjon og vedlikehold til bedrifter i Norge.

tec7.no