Lagerførte vinduer

bestilingsvarer

Vinduer

Fastkarm

Fastkarmvindu er arkitektenes favoritt. Det passer godt der det ikke er behov for å åpne vinduet for lufting eller rømning. Et fastkarmsvindu har større glassflate enn et åpningsvindu i samme størrelse og slipper derfor inn massevis av lys. Denne vindustypen egner seg godt på store vindusflater. Velg fastkarm med aluminiumprofil og du får et moderne uttrykk!

Sidehengslet 1-Rams

Sidehengslet 1-rams vindu passer perfekt når du ønsker en gjennomført stil som henter sin inspirasjon i hvordan gamle hus ble bygget. Sidehengslet 1-rams vindu er spesielt godt egnet til gamle boliger som skal rehabiliteres, for å bevare husets vakre identitet. Vinduet passer vel så godt på klassiske, moderne hus. Ramsvinduene til Harmonie leveres med antikk profil som standard, men kan bestilles slett.

Sidehengslet 2-Rams

Tradisjonelt 2-ramsvindu passer til både gamle og nye hus. Vinduet har galvaniserte hengsler, blanke kroker og innvending stormkrok. 2-ramsvindu kan fåes både med vertikalt og horisontalt delt løsning. Med sprosser får vinduet et tradisjonelt og vakkert uttrykk.

Sidehengslet 3-Rams

Tradisjonelt 3-ramsvindu er ypperlig å bruke der det er brede vindusflater. Passer godt inn i både nye og gamle bygg. Vinduet har galvaniserte hengsler, blanke kroker og innvendig stormkrok.

Sidehengslet 4-Rams

Sidehengslet 4-ramsvindu er en tradisjonell vindustype som passer godt i sveitserhus og gir huset den stil og særpreg som kreves. Vinduet leveres som standard med galvaniserte hengsler, blanke hasper og innvendige stormkroker på hver åpningsramme.

Sidehengslet 6-Rams

Sidehengslet 6-ramsvindu er en tradisjonell vindustype som gir huset den stil og særpreg som kreves. Vinduet leveres som standard med galvaniserte hengsler, blanke hasper og innvendige stormkroker på hver åpningsramme.

Skyvedør

Få uterommet inn ved å bruke skyvedør. Ved bruk av skyvedørløsning, kan man få meget brede vindusflater som vil gi en åpen og flott romfølelse. Det er lett å skyve døren åpen. Solid 167mm bred karm og superenergi glass. Skyvedøren kan levers med løse, duplex eller gjennomgående sprosser.

Balkongdør

Harmonie balkongdører har slette speil som standard, men kan leveres med profilert speil. Døren leveres med både høy og lav brystning eller med helt glass, og kan bestilles med herdet glass om ønskelig. Balkongdørene har 3-punkts låssystem med trinnløs vindbrems og tre hengsler. Vrider i matt krom utførelse, med mulighet for at man enkelt kan ettermontere sylinder på disse. Dørene kan leveres med løse, duplex eller gjennomgående sprosser. Vrider i matt krom utførelse, med mulighet for at man enkelt kan ettermontere sylinder på disse.

FÅ TILBUD PÅ VINDU

Du vil normalt få tilsendt tilbudet innen 1 virkedag.

.